¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Presidents i més presidents per tot arreu

escutscaEn esta època de l’any, els nomenaments dels presidents de falla apareixen per davall de les pedres: Salamanca-Comte d’Altea, Arxiduc Carles-Xiva (comissió que ha firmat amb l’artista faller Alberto Ribera Fernández per a la falla gran, per cert), Parotet, Rubén Vela-Doctor Waksman, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser (comissió que complirà 50 anys en 2012 i que renova amb els artistes pare i fill Lorenzo Fayos Ayoro i Sergio Fandos Nájera) i Barri La Llum.

La
Falla Salamanca-Comte d’Altea ha elegit per al càrrec dues persones, Elin Castillo Aynat i Alberto García Iranzo, qui dirigiran la falla junt a la mateixa junta executiva de l’exercici passat: Guillem Bertomeu Torner, Elin Aynat Eknes, María José Delgado de Molina GonzálezRosa Garrigues Trénor. Per altra banda, Arxiduc Carles ha triat com a president Julio Grau Sáez. Més prop de la Ciutat de les Artes i les Ciències, la Falla del Parotet té en eixe càrrec segons junta extraordinària del 2 d’abril a Rosa Miquel Montagud. Per la zona de Quatre Carreres, la Falla Rubén Vela-Dr. Waksman tindrà Ramon Barrios Cañizares presidint la comissió, mentre que més cap a l’avinguda del Cid, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser ha elegit Rafael Pascual Guillén per quart any consecutiu. Per últim, la Falla Barri La Llum ha triat a l’únic candidat que va presentar-se, Ángel Manuel Pérez, com a president (no va ser-li difícil guanyar la votació, clar).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar