Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Presidents i més presidents per tot arreu

escutscaEn esta època de l’any, els nomenaments dels presidents de falla apareixen per davall de les pedres: Salamanca-Comte d’Altea, Arxiduc Carles-Xiva (comissió que ha firmat amb l’artista faller Alberto Ribera Fernández per a la falla gran, per cert), Parotet, Rubén Vela-Doctor Waksman, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser (comissió que complirà 50 anys en 2012 i que renova amb els artistes pare i fill Lorenzo Fayos Ayoro i Sergio Fandos Nájera) i Barri La Llum.

La
Falla Salamanca-Comte d’Altea ha elegit per al càrrec dues persones, Elin Castillo Aynat i Alberto García Iranzo, qui dirigiran la falla junt a la mateixa junta executiva de l’exercici passat: Guillem Bertomeu Torner, Elin Aynat Eknes, María José Delgado de Molina GonzálezRosa Garrigues Trénor. Per altra banda, Arxiduc Carles ha triat com a president Julio Grau Sáez. Més prop de la Ciutat de les Artes i les Ciències, la Falla del Parotet té en eixe càrrec segons junta extraordinària del 2 d’abril a Rosa Miquel Montagud. Per la zona de Quatre Carreres, la Falla Rubén Vela-Dr. Waksman tindrà Ramon Barrios Cañizares presidint la comissió, mentre que més cap a l’avinguda del Cid, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser ha elegit Rafael Pascual Guillén per quart any consecutiu. Per últim, la Falla Barri La Llum ha triat a l’únic candidat que va presentar-se, Ángel Manuel Pérez, com a president (no va ser-li difícil guanyar la votació, clar).