Corona plantarà volums ‘fotogràfics’

Unes figures a grandària natural, molt realistes i basades en el conte El banquet escrit per Plató, són les que es podran vore en la falla que Mossén Sorell-Corona plantarà de mans de l’artista Anna Ruiz. Segons la comissió, les figures que composaran la falla estaran realitzades en una nova tècnica consistent en rematar-les amb un collage de fotografies de persones nues. Una mostra d’este treball ja es pot vore en l’Exposició del Ninot, on apareix un home despullat de color groc.

El monument de Corona de 2011, que ocuparà tota la plaça al costat de la Beneficència, és una actualització del conte de Plató que parla del naixement del sexe i de l’amor, en el qual apareix el concepte de l’andrògin, primitiva forma de l’ésser humà que era una barreja entre home i dona, així com unions entre home i home per un costat, i dona i dona per l’altre. Totes elles les separar Júpiter en dues meitats que des d’aleshores van buscant-se, segons el relat del filòsof grec. Les figures estaran sobre una plataforma amb materials refractants que faran més cridanera la construcció, segons afirmen des de la comissió fallera.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar