Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

El ‘Turista’ es presenta dilluns amb sortejos

El pròxim dilluns 28 de febrer, a les 20.00 hores, se celebrarà el 70é aniversari de la revista El Turista Fallero al casal de la Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea, i ho farà amb un sorteig. Eixe dia, qui compre un exemplar  (amb descompte, que sepre s’agraïx) podrà guanyar una medalla de la Mare de Déu, una joia, pintxos, arracades i un brotxe estil segle XVIII muntats amb cristall Swaroski, tot de la firma Bertomeu, i valorats en un total de 800 euros. A l’acte assistitirà la fallera major de València, Laura Caballero, qui entregarà el premi del concurs de contes fallers de la publicació; la fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, qui desvetlarà qui s’emporta el regal d’orfebreria esmentat; Javier Tejero, el director de la revista; Marcos Soriano, el mestre de cerimònies; i la vintena de col·laboradors, entre els quals està un servidor.