Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Javier Mozas guanya el Premi Mocador

mocador e1263319610142L’article “Paraules que naixen del foc: l’origen del vocabulari faller”, escrit per Javier Mozas i publicat al llibret de la Falla Plaça Sant Roc de Torrent, ha guanyat el Premi Mocador al millor assaig sobre Falles i cultura popular publicat en un llibret de 2011. Per altra banda, Lluís Mesa, amb el seu text “El descobriment del primer llibret de falla del Camp de Morvedre de 1924” publicat al llibret de la Falla Santa Anna de Sagunt, ha aconseguit el Premi Emili Llueca d’assaig sobre Falles i cultura popular publicat en un llibret del Camp de Morvedre 2011. El primer guardó està dotat amb 800 euros, mentre que segon té 400 euros. En ambdós casos s’han presentat un total de 28 treballs que volien optar als respectius premis.