Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

‘La última falla’, crítica a les Falles per capítols

luf¿Imagineu que desapareixeren les Falles algun dia? ¿I si desapareguera fins i tot la Comunitat Valenciana? Eixe és el detonant de la sèrie La última falla, creada per Luis Ponce i Juan Torres i realitzada per un equip valencià on es troben els actors protagonistes Santi Avendaño, Iris Prinses, Rosendo Sanmartín, Alexander Lemus i Carlos López, amb la col·laboració dels coneguts Tonino Guitián, que va ser reporter de Caiga quien Caiga, i el disc-jockey Ximo Bayo. La trama se centra en quatre fallers de la darrera comissió fallera que va quedar a València, la història dels quals conta un professor a Madrid 40 anys després. Molta crítica cap a les falles i a la societat valenciana actual, i sobretot molt humor, és el que hi ha en estos curtets capítols que es poden vore només en Internet, tant en la web Laultimafalla.com com en YouTube. Segons un article publicat en L’Informatiu, cap persona de l’equip ha rebut res a canvi per participar en el projecte, el qual reconeixen que seria impossible emetre per Canal 9.