‘La última falla’, crítica a les Falles per capítols

¿Imagineu que desapareixeren les Falles algun dia? ¿I si desapareguera fins i tot la Comunitat Valenciana? Eixe és el detonant de la sèrie La última falla, creada per Luis Ponce i Juan Torres i realitzada per un equip valencià on es troben els actors protagonistes Santi Avendaño, Iris Prinses, Rosendo Sanmartín, Alexander Lemus i Carlos López, amb la col·laboració dels coneguts Tonino Guitián, que va ser reporter de Caiga quien Caiga, i el disc-jockey Ximo Bayo. La trama se centra en quatre fallers de la darrera comissió fallera que va quedar a València, la història dels quals conta un professor a Madrid 40 anys després. Molta crítica cap a les falles i a la societat valenciana actual, i sobretot molt humor, és el que hi ha en estos curtets capítols que es poden vore només en Internet, tant en la web Laultimafalla.com com en YouTube. Segons un article publicat en L’Informatiu, cap persona de l’equip ha rebut res a canvi per participar en el projecte, el qual reconeixen que seria impossible emetre per Canal 9.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar