Borrull-Socors presenta un llibret esportista i solidari

El dia 23 de febrer, la Falla Borrull-Socors presentarà a les 20.30 i al Jardí Botànic de la Universitat de València (on està la MostraSOS de fotografia NouBoTàniC organitzada per la pròpia comissió), el seu llibret de 2011.  Entre els seus continguts, cal destacar el catàleg de l’exposició esmentada, articles sobre esport i textos d’opinió sobre la festa fallera amb conegudes firmes.

El llibret, que té el títol Que no et conten històries,  consta de quatre parts: lo_nostre, falles, barri i esports. En lo_nostre hi ha l’explicació de les falles, el pla d’activitats, la relació de la nostra comissió i els saluda dels representants de la comissió: Marta Bonell, Encarna Gómez, Carlos HidalgoPepo Moreno.

A l’apartat de falles estan els articles d’opinió sobre la festa fallera de Lorenzo Ferrer, Sico Fons, José Gómez, Juli Amadeu Arias, Xavi Serra, Pilar Calabuig, Paco Carsí, Juan Soto, Roberto Gómez, Ferran Martínez, Ernesto de Sostoa i Vicente Inglada. En les pàgines del barri, hi ha una investigació de la història del mateix escrita per Enrique Dies i reflexions d’Inma Guerrero i Manel Pérez.

Quant als articles dels esports, els autors són Fèlix Crespo, Niurka Montalvo, Mateo Castella, Cristóbal Grau, Manolo Jorge, Manolo Mas, Mercedes Caballero, Kike Marí, Javi Palop, Carles-Andreu Fernández (el servidor que fa esta web) i David González.

Cal destacar que l’editorial Carena Editors publicarà un dels llibrets que es presenten i que inclou els contes que han inspirat les escenes de la falla infantil al nostre artista Juane Cortell. Entre ells hi ha textos de Quino Puig, Pep Castellano, Josep Martorell, Joan Castelló, Paco Català, María Tomás, Ortifus, Jorge Seguí, Juli Marrades, Ceballos & Sanabria, Sebas Marín, Xavi Serra, Boro Peiró, Pepa Gómez, Carlota Diez, Marina Marín, Elisa Pacheco i Lucía Salazar, a més d’altres que provenen del concurs de contes per als col·legis propers a la falla. Menció a banda mereix el conte musical que han creat per a esta edició del llibret Xelo Rodríguez i María López i que se sentirà en la presentació.

Per altra banda, les il·lustracions del llibret són d’Ortifus, Mª Carmen Camacho, Alejandro Martínez i María Cremades, als que agraïm les seues aportacions. I per últim, el llibret inclou un DVD amb els textos en format PDF i gravacions de les dues edicions del Club de les Històries que celebràrem al nostre casal.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar