El ‘Fallasutra’, per fer bé l’amor a l’estil faller

¿T’agradaria sorprende a la teua parella amb unes tècniques eròtiques molt falleres? Aleshores, no et perdes el llibre que la Falla Sanchís Bergón-Túria presentarà el 16 de febrer: El Fallasutra. Un tractat del sexe a l’estil faller coordinat per l’artista (faller i se suposa que també sexual) Juanjo García que vorà la llum l’esmentat dia 16 a les 21.30 hores dins del casal de la comissió editora (carrer Túria, 67, de València). La conductora de l’acte serà l’actriu Inmaculada Guerrero, i durant el transcurs del mateix hi haurà un streaptease integral faller, a més de notícies del cavaller Bergón amb el seu cavall Cullerot, qui ajudarà als presents a conquerir el castell del pecat en dies de Falles. Un pla molt temptador, vaja que sí.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar