Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El ‘Fallasutra’, per fer bé l’amor a l’estil faller

¿T’agradaria sorprende a la teua parella amb unes tècniques eròtiques molt falleres? Aleshores, no et perdes el llibre que la Falla Sanchís Bergón-Túria presentarà el 16 de febrer: El Fallasutra. Un tractat del sexe a l’estil faller coordinat per l’artista (faller i se suposa que també sexual) Juanjo García que vorà la llum l’esmentat dia 16 a les 21.30 hores dins del casal de la comissió editora (carrer Túria, 67, de València). La conductora de l’acte serà l’actriu Inmaculada Guerrero, i durant el transcurs del mateix hi haurà un streaptease integral faller, a més de notícies del cavaller Bergón amb el seu cavall Cullerot, qui ajudarà als presents a conquerir el castell del pecat en dies de Falles. Un pla molt temptador, vaja que sí.