Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Dilluns 14 presentarà els seus llibrets Santa M. Micaela

escut smmEl 14 de febrer és el  Dia dels Enamorats (prepara la butxaca per al regal), però també el dia en què la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà presentarà els seus llibrets major i infantil. El primer tindrà per lema Embolic a la granja, igual que la falla, i en ell participa Donís Martín escrivint l’explicació de la mateixa, entre altres col·laboradors. Quant al llibret infantil, té versos de Manuel Andrés Zarapico explicant el monument menut de la comissió.

Més detalls del llibret major. La portada l’ha dibuixada l’artista faller Vicente Almela Caballé, i han col·laborat amb articles o opinions Félix Crespo Hellín, Daniel Buj Escorihuela, Ramón Lluch Martínez, Begoña de la Concepción Martínez, Nuria Llopis Borrego, Juli Amadeu Arias Burdeos, Toni Fornes Quijano, Pedro Llorca Lardíes, Javier Mozas Hernando, Joan Vicent Ramírez Boscá, Ángel Romero Melle i Enrique Vizcaíno Cambra.

Per altra banda, el llibret infantil, té la capçalera d’una revista infantil anual de la comissió anomenada Troncho Retroncho i és molt visual, per tal que siga més fàcil d’entendre pels xiquets. La portada va elegir-se en un concurs i és obra del president, José Emilio Julio Riesco.