Joaquim Costa-Borriana presenta els seus ninots de l’Exposició

Ninot, ací un amic; amic, ací un ninot. El mateix dia que comencen a portar-se les figures a l’Exposició del Ninot, és a dir, el 2 de febrer, la Falla Joaquim Costa-Borriana presentarà els seus al casal de la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana (no estic borratxo, sí, el presenten en altra falla) a les 20.00 hores. L’infantil va dedicat a les persones amb problemes auditius, i el major a la “família granota”.

En efecte, al carrer Reina Na Germana, 26, de València, on es troba el casal d’una falla veïna, Joaquim Costa-Borriana presentarà al públic els seus ninots per a l’Exposició que s’inaugurarà dissabte que ve. La falla infantil d’esta comissió es dedicarà a tots aquells amb dificultats d’audició, i en este sentit anirà la temàtica del ninot xicotet que es presente. Quant al gran, és un homenatge al Llevant C.F. perquè, a pesar de les seues dificultat econòmiques i esportives, ha aconseguit triomfar. El motiu de no realitzar l’acte en el propi casal és que dins estan realitzant reformes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar