Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Joaquim Costa-Borriana presenta els seus ninots de l’Exposició

jcbNinot, ací un amic; amic, ací un ninot. El mateix dia que comencen a portar-se les figures a l’Exposició del Ninot, és a dir, el 2 de febrer, la Falla Joaquim Costa-Borriana presentarà els seus al casal de la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana (no estic borratxo, sí, el presenten en altra falla) a les 20.00 hores. L’infantil va dedicat a les persones amb problemes auditius, i el major a la “família granota”.

En efecte, al carrer Reina Na Germana, 26, de València, on es troba el casal d’una falla veïna, Joaquim Costa-Borriana presentarà al públic els seus ninots per a l’Exposició que s’inaugurarà dissabte que ve. La falla infantil d’esta comissió es dedicarà a tots aquells amb dificultats d’audició, i en este sentit anirà la temàtica del ninot xicotet que es presente. Quant al gran, és un homenatge al Llevant C.F. perquè, a pesar de les seues dificultat econòmiques i esportives, ha aconseguit triomfar. El motiu de no realitzar l’acte en el propi casal és que dins estan realitzant reformes.