Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Un llibre de l’ADEF enviat a emigrants valencians

LafestadelesfallesEl llibre La festa de les falles, escrit per l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), és un dels cinc que el Consell ha enviat als 52 centres per a valencians Cevex situats fora de la Comunitat Valenciana per tal d’aproximar la cultura autòctona als emigrants de la terra. La resta de volums, tots editats pel Consell Valencià de Cultura, són Homenaje al Cardenal Tarancón 1907-1994 (diversos autors), Santiago Grisolía, Recuerdos (de J. M. López Piñero i M. Luz Terrada), Les festes dels xiquets (d’Àlvar Monferrer) i Josep Chaix i el progrés matemàtic a principi del segle XIX (de Santiago Garma). Això informa l’edició de hui del diari El Mundo.

L’enviament d’estos llibres, segons el periòdic esmentat, es deu a un acord entre el conseller Rafael Blasco i el president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía, amb el qual s’enviaran publicacions que promocionen la cultura valenciana als centres Cevex de l’estranger i de diversos punts d’Espanya . Segons Blasco, 73.770 valencians viuen fora de l’Estat Espanyol, els quals rebran esta iniciativa que difondrà les obres editades pel Consell Valencià de Cultura i, de pas, dinamitzarà la indústria cultural valenciana.