Xavi Herrero, de nou al bingo

[ACTUALITZADA] ¡Però no a jugar-se la pasta, sinó a treballar! L’artista faller Xavi Herrero serà  l’encarregat de realitzar la falla del Bingo Torrefiel per segon any consecutiu, cosa que el fa l’únic artista que ha tingut este bingo, ja que planten falla només des de l’any passat. ¡Quina lògica que tinc, mare meua…!

El monument tindrà per lema Festes tot l’any, i farà referència a les diverses celebracions festives que tenen lloc de genera a desembre: Carnestoltes, Halloween, 9 d’octubre, Setmana Santa… A les escenes hi haurà ninots que caricaturizaran el personal del bingo. L’esbós es obra de José Luis Aguilar a partir d’una idea de Xavi Herrero i, segons anuncien els promotors, esta és la primera falla “evolutiva” de la història.

I com qualsevol comissió fallera, tindran visita al taller: serà el 16 de febrer, dia en el qual la fallera major, María José Tolsada, es farà les fotos oficials al taller. L’1 de març es plantarà la falla (la primera plantà de les Falles 2011), el dia 4 serà la Presentació i Exaltació de la fallera major. Posteriorment, concretament el dia 28, tindrà lloc l’acte indult de ninots i l’entrega dels mateixos als seus corresponents “models” entre el personal del bingo. El monument no es cremarà, per tal que l’any que ve es plante “evolucionat”.

¿I per què una falla dins d’un bingo? Primerament, segons declara la comissió, per introduir l’ambient faller dins de la sala, ja que mentre que la majoria de la ciutat està gaudint de les festes, allí treballen. I per altra part, és la contribució del treballadors a la festa valenciana, i una manera de fer un ambient divertit per a ells i els clients.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar