¿Has leído "Ninots indultats"?

Setmana cultural sobre el ventall valencià

Este dijous 20 de gener, la Falla Veneçuela encetarà una setmana cultural dedicada al ventall valencià, en la qual n’hi haurà una exposició i una mostra del “llenguatge” d’este element. En eixos dies també es presentaran els projectes de falla de la comissió per a enguany, obra dels artistes Vicente Sancho i Vicente Espeleta.

A les vuit de la vesprada del dia 20, s’inaugurarà la IV Setmana Cultural d’esta falla a càrrec de les falleres majors Natalia Merino i Gemma Cervilla, i dels presidents Javier i Carlos, així com l’exposició de ventalls. Després, dues falleres de la comissió explicaran el tradicional “llenguatge del ventall”. Un vi d’honor tancarà la jornada.

El dia 21, i també a les 20.00 hores, es presentaran els esbossos de les falles que plantarà la comissió en el pròxim mes de març, amb la presència dels artistes Vicente Sancho i Vicente Espeleta. A les 22.00 hores hi haurà un sopar homenatge als presidents que ha tingut la comissió des de la seua fundació, fa ja 43 anys.

Finalmente, el dia 22 de gener tindrà jocs infantils des de les deu del matí, així com un esmorzar per als menuts. A les 14 hores, hi haurà dinar a preus populars al casal. A les 18.00 hores, berenar teatre per a infantils, i a les 22 hores, café teatre per a majors amb entrepans a “preus cojunturals” (segons diu la pròpia comissió). Després es tancarà la setmana cultural.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar