¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Setmana cultural sobre el ventall valencià

veneEste dijous 20 de gener, la Falla Veneçuela encetarà una setmana cultural dedicada al ventall valencià, en la qual n’hi haurà una exposició i una mostra del “llenguatge” d’este element. En eixos dies també es presentaran els projectes de falla de la comissió per a enguany, obra dels artistes Vicente Sancho i Vicente Espeleta.

A les vuit de la vesprada del dia 20, s’inaugurarà la IV Setmana Cultural d’esta falla a càrrec de les falleres majors Natalia Merino i Gemma Cervilla, i dels presidents Javier i Carlos, així com l’exposició de ventalls. Després, dues falleres de la comissió explicaran el tradicional “llenguatge del ventall”. Un vi d’honor tancarà la jornada.

El dia 21, i també a les 20.00 hores, es presentaran els esbossos de les falles que plantarà la comissió en el pròxim mes de març, amb la presència dels artistes Vicente Sancho i Vicente Espeleta. A les 22.00 hores hi haurà un sopar homenatge als presidents que ha tingut la comissió des de la seua fundació, fa ja 43 anys.

Finalmente, el dia 22 de gener tindrà jocs infantils des de les deu del matí, així com un esmorzar per als menuts. A les 14 hores, hi haurà dinar a preus populars al casal. A les 18.00 hores, berenar teatre per a infantils, i a les 22 hores, café teatre per a majors amb entrepans a “preus cojunturals” (segons diu la pròpia comissió). Després es tancarà la setmana cultural.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar