¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Dijous s’inaugura una exposició d’autors fallers inquiets

Les falles són art, un art efímer que necessita inspiració per a existir i uns artistes que les usen per a expresar-se. Per estos camins va l’exposició que dijous 13 de gener a les 19.30 inaugurarà Projecte Encés, un col·lectiu d’artistes que han buscat el seu lloc artístic a través del monument faller, entre els quals hi ha noms molt coneguts. L’exposició tindrà lloc al Cercle de Belles Arts de València (carrer Cadirers, número 5).

Segons afirmen des del propi Projecte Encés, este, al qual es referixen també com a 10+1, és un projecte obert on es reunixen diferents i originals identitats artístiques que lluiten contínuament pel seu propi espai dins del conjunt. El col·lectiu pretén ser una plataforma on més gent es puge per a buscar-se a sí mateixos en un mar de propostes artístiques. De moment, els seus integrants són Ricard Balanzá, Miguel Arraiz, Giovanni Nardin, Anna Ruiz, Marc Martell (Víctor Valero), Rafael Ferrando, José Manuel Alares, David Moreno, Víctor García Sanjuan, Carlos Corredera i Alfredo Ruiz.

L’exposició que s’inaugurarà pròximament serà una recopilació de treballs molt personals i que pretén demostrar que el treball de fer una falla no és automàtic, sinó que és el resultat d’un procés que el 16 de març es transforma en art públic.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar