Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Dijous s’inaugura una exposició d’autors fallers inquiets

encesLes falles són art, un art efímer que necessita inspiració per a existir i uns artistes que les usen per a expresar-se. Per estos camins va l’exposició que dijous 13 de gener a les 19.30 inaugurarà Projecte Encés, un col·lectiu d’artistes que han buscat el seu lloc artístic a través del monument faller, entre els quals hi ha noms molt coneguts. L’exposició tindrà lloc al Cercle de Belles Arts de València (carrer Cadirers, número 5).

Segons afirmen des del propi Projecte Encés, este, al qual es referixen també com a 10+1, és un projecte obert on es reunixen diferents i originals identitats artístiques que lluiten contínuament pel seu propi espai dins del conjunt. El col·lectiu pretén ser una plataforma on més gent es puge per a buscar-se a sí mateixos en un mar de propostes artístiques. De moment, els seus integrants són Ricard Balanzá, Miguel Arraiz, Giovanni Nardin, Anna Ruiz, Marc Martell (Víctor Valero), Rafael Ferrando, José Manuel Alares, David Moreno, Víctor García Sanjuan, Carlos Corredera i Alfredo Ruiz.

L’exposició que s’inaugurarà pròximament serà una recopilació de treballs molt personals i que pretén demostrar que el treball de fer una falla no és automàtic, sinó que és el resultat d’un procés que el 16 de març es transforma en art públic.