Bicis socarrades en falles?

Això és quasi el que es van a trobar alguns usuaris de les bicicletes d’alquiler de València en març si no se solucionen uns xicotets detalls: algunes parades de Valenbisi estan en lloc on es planten falles. I clar, o l’Ajuntament fa alguna cosa per a llevar-les o protegir-les, o el 20 de març alguns hauran d’anclar la bici al nas d’un gos del carrer. ¿Què faran al final?

Informa Las Provincias que algunes estacions del servici públic de bicicletes de la ciutat de València s’han situat en llocs inoportuns, on molesten per a plantar monuments fallers i per la qual cosa, corren perill d’acabar socarrades. Un cas bastant significatiu és el de les bases de bicicletes de l’estació del Nord, que estan just al costat d’on es planta la Falla Ferroviària (Bailén-Xàtiva). Esta situació va denunciar-se en l’últim ple de junta. També Almirant Cadarso-Comte d’Altea té pròxima una parada de Valenbisi al lloc on planta el seu cadafal. De moment, el regidor Alfonso Novo ha declarat, segons el diari esmentat, que s’estudiarà cas per cas per a buscar-los solucions concretes, com per exemple desmuntar temporalment l’estació o protegir-la amb material ignífug. També va dir que els que segur que es desmunten són les bases de la plaça de l’Ajuntament, no siga que per la mascletà acaben fetes pols entre els petards i la gent. El que ha deixat clar és que no es prendrà cap mesura en estacions de bicicletes que molesten a altres elements fallers, com les carpes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar