Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Bicis socarrades en falles?

valenbisiAixò és quasi el que es van a trobar alguns usuaris de les bicicletes d’alquiler de València en març si no se solucionen uns xicotets detalls: algunes parades de Valenbisi estan en lloc on es planten falles. I clar, o l’Ajuntament fa alguna cosa per a llevar-les o protegir-les, o el 20 de març alguns hauran d’anclar la bici al nas d’un gos del carrer. ¿Què faran al final?

Informa Las Provincias que algunes estacions del servici públic de bicicletes de la ciutat de València s’han situat en llocs inoportuns, on molesten per a plantar monuments fallers i per la qual cosa, corren perill d’acabar socarrades. Un cas bastant significatiu és el de les bases de bicicletes de l’estació del Nord, que estan just al costat d’on es planta la Falla Ferroviària (Bailén-Xàtiva). Esta situació va denunciar-se en l’últim ple de junta. També Almirant Cadarso-Comte d’Altea té pròxima una parada de Valenbisi al lloc on planta el seu cadafal. De moment, el regidor Alfonso Novo ha declarat, segons el diari esmentat, que s’estudiarà cas per cas per a buscar-los solucions concretes, com per exemple desmuntar temporalment l’estació o protegir-la amb material ignífug. També va dir que els que segur que es desmunten són les bases de la plaça de l’Ajuntament, no siga que per la mascletà acaben fetes pols entre els petards i la gent. El que ha deixat clar és que no es prendrà cap mesura en estacions de bicicletes que molesten a altres elements fallers, com les carpes.