Guanyadores del concurs de targetes de Nadal de Dénia

Este dibuix, fet per la xiqueta Andrea Negre Santacreu, fallera de la comissió de Les Roques, ha sigut el guanyador del tercer Concurs Infantil de Targetes de Nadal convocat per la Junta Local Fallera de Dénia. Emma Miralles Roselló, de la mateixa falla, va aconseguir el segon premi, i Marta Gonzaláz Chornet, de la Falla Baix la Mar, el tercer. En este concurs podien participar tots els xiquets i xiquetes censats com a fallers a Dénia, havent de dibuixar una felicitació nadalenca amb qualsevol tècnica (ceres, temperes, aquarel·les, colorets, etc) excepte l’ordinador. Els premis eren, respectivament, obsequis per valor de 100, 75 i 50 euros, els quals s’entregaran en el pròxim Sopar de Germanor Fallera. I parlant de concursos de postals, la Falla Xenillet de Torrent en va organitzar un altre per a fallers infantils d’esta localitat, obtenint el premi a la postal millor decorada la Falla Saragossa-Parc Central. A més, el pòdium va quedar així: primer premi va ser per a la pròpia comissió organitzadora, Xenillet; segon, Falla Toledo, i tercer, Falla El Molí.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar