¿Has leído "La mascletà"?

L’animalada de Duc de Gaeta

preduc

Davant d’un nombrós públic, la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals va exposar els seus projectes per a les pròximes Falles de 2011, els quals participaran en les seccions primera A (gran) i primera (infantil). Els animals i l’òpera són els temes dels dos monuments que van presentar la comissió presidida per Marcos Soriano.

L’acte, com és habitual, va tenir una sorpresa en to humorístic, després de la qual va iniciar-se l’acte protocolari de la presentació de projectes. L’infantil, obra de l’artista faller Javier Fernández Ruiz i amb el lema Aventures en la pequeòpera, van presentar-lo la fallera major infantil, Noelia Guillén Granero, i el president infantil, Alejandro Caparrós Jorge. El seu pressupost és de 17.000 euros i, com el seu títol indica, la falleta contindrà escenes relacionades amb l’òpera.

infantilduc

Quant al monument gran, és de nou l’artista Miguel Santaeulalia Serrán qui la plantarà. Enguany el monument costarà 80.000 euros, tractarà d’animals i d’ “animalades” que fan els humans, i el seu lema serà Xé, quina animalà! La fallera major, Clara Rocher Castellano, i el president, Marcos Soriano Soriano, van descobrir l’esbós i la maqueta de la falla, i van donar pas a Santaeulalia perquè l’explicara. Segons les seues declaracions, el criteri de la comissió és ben clar: “Guanyar, guanyar i guanyar”, i això intentarà.

granduc

maq