L’animalada de Duc de Gaeta

Davant d’un nombrós públic, la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals va exposar els seus projectes per a les pròximes Falles de 2011, els quals participaran en les seccions primera A (gran) i primera (infantil). Els animals i l’òpera són els temes dels dos monuments que van presentar la comissió presidida per Marcos Soriano.

L’acte, com és habitual, va tenir una sorpresa en to humorístic, després de la qual va iniciar-se l’acte protocolari de la presentació de projectes. L’infantil, obra de l’artista faller Javier Fernández Ruiz i amb el lema Aventures en la pequeòpera, van presentar-lo la fallera major infantil, Noelia Guillén Granero, i el president infantil, Alejandro Caparrós Jorge. El seu pressupost és de 17.000 euros i, com el seu títol indica, la falleta contindrà escenes relacionades amb l’òpera.

Quant al monument gran, és de nou l’artista Miguel Santaeulalia Serrán qui la plantarà. Enguany el monument costarà 80.000 euros, tractarà d’animals i d’ “animalades” que fan els humans, i el seu lema serà Xé, quina animalà! La fallera major, Clara Rocher Castellano, i el president, Marcos Soriano Soriano, van descobrir l’esbós i la maqueta de la falla, i van donar pas a Santaeulalia perquè l’explicara. Segons les seues declaracions, el criteri de la comissió és ben clar: “Guanyar, guanyar i guanyar”, i això intentarà.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar