¿Has leído "Ninots indultats"?

L’animalada de Duc de Gaeta

preduc

Davant d’un nombrós públic, la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals va exposar els seus projectes per a les pròximes Falles de 2011, els quals participaran en les seccions primera A (gran) i primera (infantil). Els animals i l’òpera són els temes dels dos monuments que van presentar la comissió presidida per Marcos Soriano.

L’acte, com és habitual, va tenir una sorpresa en to humorístic, després de la qual va iniciar-se l’acte protocolari de la presentació de projectes. L’infantil, obra de l’artista faller Javier Fernández Ruiz i amb el lema Aventures en la pequeòpera, van presentar-lo la fallera major infantil, Noelia Guillén Granero, i el president infantil, Alejandro Caparrós Jorge. El seu pressupost és de 17.000 euros i, com el seu títol indica, la falleta contindrà escenes relacionades amb l’òpera.

infantilduc

Quant al monument gran, és de nou l’artista Miguel Santaeulalia Serrán qui la plantarà. Enguany el monument costarà 80.000 euros, tractarà d’animals i d’ “animalades” que fan els humans, i el seu lema serà Xé, quina animalà! La fallera major, Clara Rocher Castellano, i el president, Marcos Soriano Soriano, van descobrir l’esbós i la maqueta de la falla, i van donar pas a Santaeulalia perquè l’explicara. Segons les seues declaracions, el criteri de la comissió és ben clar: “Guanyar, guanyar i guanyar”, i això intentarà.

granduc

maq

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar