Xàtiva pagarà les falles municipals amb loteria

La ciutat de Xàtiva tornarà a tenir falles municipals des de 2007, i serà gràcies a que es pagaran amb rifes i sortejos; la crisi econòmica no permet que la financie l’ajuntament. L’artista faller de les dues, el xativí Manolo Blanco, representarà les personatges més emblemàtics de la localitat en el monument gran. La tornada dels cadafals municipals coincidix amb el reconeixement com a Festa de Interés Turístic Autonòmic de les Falles de Xàtiva.

Segons paraules del president de la Junta Local de Xàtiva, Javier García Paños, s’intentarà que es consolide la presència de falles municipals a la ciutat, les quals van desaparèixer per culpa de l’omnipresent crisi. En cas que així fóra, se seguiria comptant amb artistes locals.

FALLA GRAN

falla2


FALLA INFANTIL

Falla municipal infantil de Xàtiva