Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Més i més Halloween pels casals

halloweenLa festa de Halloween, ja tan fallera com el playback (i tan “valenciana”), està invaint nombrosos casals en estes dates. La Falla del Barri La Llum la celebrara este divendres 29 d’octubre a les 18.00 hores, i en ella hi haurà cercaviles terrorífics i berenar-sopar d’entrepans amb xuxes de mort. Al dia següent, la Falla Barraca-Església del Rosari farà el seu Halloween a les 20.00 hores amb un programa paregut, i la Falla Joaquim Navarro-Carrícola començarà la festa a les deu de la nit. Diumenge tindrem la festa de la Falla Álvaro López-Sant Joan de Déu amb cavalcada a les 18 hores, concurs de disfresses a les 21 hores, i sopar d’entrepans a les deu de la nit. La Falla La Fonteta planteja el Halloween d’altra manera, iniciant-lo també el diumente 30 a les 22.00 hores i demanant 20 euros per sopar i festa; només la festa són 3 euros. Per últim, la Falla La Pío de Carcaixent també farà un sopar eixe dia, podent anar qualsevol persona només per 2 euros.