Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Indústria busca el rei del pollastre fregit

pollastre¿Eres bon cuiner? Si no, tampoc passa res, també pots concursar. I és que la Falla Indústria-Sants Just i Pastor ha convocat per al dissabte que ve el Primer Concurs Intercuina “Falla Industria 2010” de Pollastre fregit Pelana. ¿I què és açò? Un concurs on els participants han de elaborar un plat més o menys comestible (segons diuen les bases) de pollastre. Un jurat provarà totes les receptes i, si no els toca eixir corrent a urgències, nomenaran un guanyador. Després del sopar hi haurà una festa al casal.

Este original concurs culinaria se celebrarà dissabte 16 d’octubre a les 21.30 hores, dins del casal de la falla organitzadora, i té unes bases també molt originals:

  • Elaborar un plat més o menys comestible.
  • Ingredient principal, el pollastre.
  • Elaboració al gust.
  • Condiments al gust.
  • Guarnició al gust.
  • Sal al gust, etc., etc.
  • Entrega d’una peça al jurat.
  • Inscripció: 1 euro.
  • Terminantment prohibides les intoxicacions.

Mentre s’espere la decisió del jurat, els fallers soparan els plats de pollastre al casal. Després s’anunciarà el guanyador i se li farà entrega de l’acreditació, continuant la festa fins l’hora del tancament. Per a inscriure’s, cal dirigir-se a la delegació de festejos de la Falla Indústria.