Indústria busca el rei del pollastre fregit

¿Eres bon cuiner? Si no, tampoc passa res, també pots concursar. I és que la Falla Indústria-Sants Just i Pastor ha convocat per al dissabte que ve el Primer Concurs Intercuina “Falla Industria 2010” de Pollastre fregit Pelana. ¿I què és açò? Un concurs on els participants han de elaborar un plat més o menys comestible (segons diuen les bases) de pollastre. Un jurat provarà totes les receptes i, si no els toca eixir corrent a urgències, nomenaran un guanyador. Després del sopar hi haurà una festa al casal.

Este original concurs culinaria se celebrarà dissabte 16 d’octubre a les 21.30 hores, dins del casal de la falla organitzadora, i té unes bases també molt originals:

  • Elaborar un plat més o menys comestible.
  • Ingredient principal, el pollastre.
  • Elaboració al gust.
  • Condiments al gust.
  • Guarnició al gust.
  • Sal al gust, etc., etc.
  • Entrega d’una peça al jurat.
  • Inscripció: 1 euro.
  • Terminantment prohibides les intoxicacions.

Mentre s’espere la decisió del jurat, els fallers soparan els plats de pollastre al casal. Després s’anunciarà el guanyador i se li farà entrega de l’acreditació, continuant la festa fins l’hora del tancament. Per a inscriure’s, cal dirigir-se a la delegació de festejos de la Falla Indústria.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar