Festival de curts de Corretgeria

Però no intentes presentar-te si eres molt tímid, perquè es tracta d’altres tipus de curts. La Falla Corretgeria-Bany dels Pavesos ha convocat el X Festival de Curtmetratges en Vídeo per als dies 11, 12 i 13 de gener de 2011. Els treballs poden tenir com a suport cine o vídeo, i hi ha en joc un primer premi de 300 euros i altre premi de 300 euros per al millor curtmetratge rodat en valencià, atorgat este últim per la revista Cendra.  Es podran presentar obres de l’11 d’octubre al 15 de novembre.

BASES DEL DESÉ FESTIVAL DE CURTMETRATGES DE LA FALLA CORRETGERIA

1. Podrà participar qualsevol persona de l’Estat Espanyol.

2. Les obres estaran en format cine o vídeo, presentant-se en suport DVD per a la seua projecció.

3. La durada màxima de les obres serà de 30 minuts.

4. Els treballs es presentaran a Chillida Sistemas de Protección, c/ Trafalgar, 41, 46023 València, dins d’un sobre on figure la menció “CERTAMENT DE CURTMETRATGES DE VÍDEO CORRETGERIA”. Dins d’este sobre haurà d’indicar-se el títol de l’obra, nom de l’autor, DNI,  direcció completa,telèfon, i e-mail o fax.

5. El termini de presentació d’obres serà de l’11 d’octubre al 15 de novembre de 2010.

6. El jurat està compost per: Nacho March (professional de l’audiovisual), Mijo Miquel (professora de Belles Arts i gestora cultural) i Juan José Martín (artista visual).

7. S’adjudicaran tres premis: 1r Micalet Film, amb 300 euros; 2n Micalet Film i 3r Micalet Film. També es donarà el premi Cendra al millor curtmetratge en valencià, atorgat per l’A. C. Malalt de Falles i dotat amb 300 euros.

8. Les obres presentades quedaran en poder de la Falla Corretgeria.

9. Els curtmetratges seleccionats es projectaran al Saló d’Actes del Col·legi Major Rector Peset els dies 11 i 12 de gener de 2011 a les 20.00 hores.

10. La cerimònia de cloenda  i de Micalet Film serà el 13 de gener a les 20.30 hores, al casal de la falla.

11. Qualsevol dubte que sorgisca serà resolt per l’organització, tel 963 402 950, correu fallacorretgeria@hotmail.com.

12. La participació suposa l’acceptació d’estes bases, les qual s’han depositat en Junta Central Fallera.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar