Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Els fallerets de Torrent estan de teatre

Uns cent xiquets participen en el XXXI Concurs Faller de Teatre Infantil de Torrent que va començar el dia 5 d’octubre. A banda dels premis als millors classificats, on el primer són 150 euros, la delegació de cultura de l’Ajuntament donarà un premi de 450 euros a l’obra que millor tracte valors com mediambientals, solidaritat, integració d’altres cultures, actituds de pau, respecte a altres opinions, tolerància, rebuig del racisme, valor de l’educació, etc.

La falla Ramón y Cajal va obrir foc en la representació CONTES DELS GRIM, d’ Eduard Costa i en els xiquets que varen fer la declamació. La falla de la Plaça també fa la seua declamació el 6 d’octubre, per la seua banda, el dia 7 d’octubre és el torn de la Falla Cotxera que competirà en teatre i declamació. Els xiquets d’esta tradicional comissió posaran en escena OMAGUA I L’EMBRUIXAMENT DE LA SELVA, de Adriana Alarco de Zadra.

Després del pont del 9 d’Octubre continuen les representacions. Per la seua banda la falla Cronista representarà GREC, QUINA TRAGEDIA!, de MANUEL ANDRES ZARAPICO i participarà en el concurs de declamació, junt a El Molí.

tf

El dia, 14 d’octubre actuarà la falla Saragossa- Parc Central, amb l’obra LA VERDADERA HISTÒRIA DE ROSETA: UNA CAPUTXETA DIFERENT, i recitaran poesies els membres d’esta comissió, junt als de Pobel Nou.

Per la seua banda, al dia següent actuarà el grup de teatre de la falla Nicolas Andreu, amb l’ obra BRUIXERIES A GO-GO, de EMILIA VALLES I GIL, tras el torn de declamació dels seus xiquets i els de Sants Patrons.

El 18 d’octubre serà el torn de la falla Sant Valerià, en l’obra Jugues?, junt amb la declamació de Padre Mendez. Al dia següent és el torn de Avinguda, que ficarà en escena la representació el clàssic EL LLIBRE DE LA SELVA, de walt Disney i actuarà en declamació abans de la falla Sant Roc.

El dia 20 la falla Antoni Pardo es puja a l’escenari en QUÈ FEM?, de la Comissió. I Santa Lucia en la declamació. El dia 21, actua Àngel del Alcasser en LA CERILLERA, de HANS CHRISTIAN ANDERSEN i la declamació també de Sedaví. Per a finalitzar el concurs, el dia 22 actua Lope de Rueda, amb ELS NINOS DE MARIBEL, de JOSEFINA LAZARO CERDA, acompanyat dels xiquets de la falla Barri Sant Gregori que farà la declamació.

Així, doncs, totes les vesprades fins al pròxim 22 d’octubre, els amants del teatre tenen una cita amb els més menuts de les falles de Torrent, que posaran en escena tot el seu bon fer amb la interpretació i ús del valencià. Paral•lelament, La Junta Local organitza el Concurs de declamació infantil que arriba a la seua 34º edició amb una molt bona salut. Amb l’objectiu de divulgar el valencià entre els més menuts, les falles assagen poesies en el casal de cada comissió.

Un centenar de xiquets de Torrent pugen a escena en el XXXI Concurs Faller de Teatre Infantil

Junta Local també organitza el concurs de teatre infantil i també el XXXIV Concurs de Declamació fins al 22 d’octubre

Torrent, 6 d’ octubre de 2010. -El concurs de teatre infantil arriba a la seua 31ª edició. Junta Local Fallera de Torrent continua la tradició cultural amb el clàssic torn de representacions amb les que les comissions de la ciutat es disputen el primer premi en un marc de cultura, educació i diversió en llengua valenciana. Ahir va començar al saló d’actes de l’Ajuntament estes cites amb el teatre y amb la poesia valenciana. A les 20.00 hores els xiquets i xiquetes de totes les comissions inscrites recitaran poesies en diferents modalitats, segons edat.

El jurat elegit per JLF de Torrent tindrà en compte a efectes de la puntuació els següents conceptes: Ambientació i representació escènica. Fidelitat a l´obra i Interpretació i conjunt. Els premis estan distribuïts de la següent forma: primer premi (palet jlf i 150 €), segon premi (palet jlf i 90 €), tercer premi (palet jlf i 60 €). Premi al millor actor infantil (palet jlf). I premi a la millor actriu infantil (palet jlf). Per la seua banda, la delegació de Cultura de l´Ajuntament atorga un premi de 450 € a l’obra que tracte valors mediambientals, solidaritat, integració d’altres cultures, actituds de pau, respecte a altres opinions, tolerància, rebuig del racisme, valor de l’educació, etc.

La falla Ramón y Cajal va obrir foc en la representació CONTES DELS GRIM, d’ Eduard Costa i en els xiquets que varen fer la declamació. La falla de la Plaça també fa la seua declamació el 6 d’octubre, per la seua banda, el dia 7 d’octubre és el torn de la Falla Cotxera que competirà en teatre i declamació. Els xiquets d’esta tradicional comissió posaran en escena OMAGUA I L’EMBRUIXAMENT DE LA SELVA, de Adriana Alarco de Zadra.

Després del pont del 9 d’Octubre continuen les representacions. Per la seua banda la falla Cronista representarà GREC, QUINA TRAGEDIA!, de MANUEL ANDRES ZARAPICO i participarà en el concurs de declamació, junt a El Molí.

El dia, 14 d’octubre actuarà la falla Saragossa- Parc Central, amb l’obra LA VERDADERA HISTÒRIA DE ROSETA: UNA CAPUTXETA DIFERENT, i recitaran poesies els membres d’esta comissió, junt als de Pobel Nou.

Per la seua banda, al dia següent actuarà el grup de teatre de la falla Nicolas Andreu, amb l’ obra BRUIXERIES A GO-GO, de EMILIA VALLES I GIL, tras el torn de declamació dels seus xiquets i els de Sants Patrons.

El 18 d’octubre serà el torn de la falla Sant Valerià, en l’obra Jugues?, junt amb la declamació de Padre Mendez. Al dia següent és el torn de Avinguda, que ficarà en escena la representació el clàssic EL LLIBRE DE LA SELVA, de walt Disney i actuarà en declamació abans de la falla Sant Roc.

El dia 20 la falla Antoni Pardo es puja a l’escenari en QUÈ FEM?, de la Comissió. I Santa Lucia en la declamació. El dia 21, actua Àngel del Alcasser en LA CERILLER

Un centenar de xiquets de Torrent pugen a escena en el XXXI Concurs Faller de Teatre Infantil

Junta Local també organitza el concurs de teatre infantil i també el XXXIV Concurs de Declamació fins al 22 d’octubre

Torrent, 6 d’ octubre de 2010. -El concurs de teatre infantil arriba a la seua 31ª edició. Junta Local Fallera de Torrent continua la tradició cultural amb el clàssic torn de representacions amb les que les comissions de la ciutat es disputen el primer premi en un marc de cultura, educació i diversió en llengua valenciana. Ahir va començar al saló d’actes de l’Ajuntament estes cites amb el teatre y amb la poesia valenciana. A les 20.00 hores els xiquets i xiquetes de totes les comissions inscrites recitaran poesies en diferents modalitats, segons edat.

El jurat elegit per JLF de Torrent tindrà en compte a efectes de la puntuació els següents conceptes: Ambientació i representació escènica. Fidelitat a l´obra i Interpretació i conjunt. Els premis estan distribuïts de la següent forma: primer premi (palet jlf i 150 €), segon premi (palet jlf i 90 €), tercer premi (palet jlf i 60 €). Premi al millor actor infantil (palet jlf). I premi a la millor actriu infantil (palet jlf). Per la seua banda, la delegació de Cultura de l´Ajuntament atorga un premi de 450 € a l’obra que tracte valors mediambientals, solidaritat, integració d’altres cultures, actituds de pau, respecte a altres opinions, tolerància, rebuig del racisme, valor de l’educació, etc.

La falla Ramón y Cajal va obrir foc en la representació CONTES DELS GRIM, d’ Eduard Costa i en els xiquets que varen fer la declamació. La falla de la Plaça també fa la seua declamació el 6 d’octubre, per la seua banda, el dia 7 d’octubre és el torn de la Falla Cotxera que competirà en teatre i declamació. Els xiquets d’esta tradicional comissió posaran en escena OMAGUA I L’EMBRUIXAMENT DE LA SELVA, de Adriana Alarco de Zadra.

Després del pont del 9 d’Octubre continuen les representacions. Per la seua banda la falla Cronista representarà GREC, QUINA TRAGEDIA!, de MANUEL ANDRES ZARAPICO i participarà en el concurs de declamació, junt a El Molí.

El dia, 14 d’octubre actuarà la falla Saragossa- Parc Central, amb l’obra LA VERDADERA HISTÒRIA DE ROSETA: UNA CAPUTXETA DIFERENT, i recitaran poesies els membres d’esta comissió, junt als de Pobel Nou.

Per la seua banda, al dia següent actuarà el grup de teatre de la falla Nicolas Andreu, amb l’ obra BRUIXERIES A GO-GO, de EMILIA VALLES I GIL, tras el torn de declamació dels seus xiquets i els de Sants Patrons.

El 18 d’octubre serà el torn de la falla Sant Valerià, en l’obra Jugues?, junt amb la declamació de Padre Mendez. Al dia següent és el torn de Avinguda, que ficarà en escena la representació el clàssic EL LLIBRE DE LA SELVA, de walt Disney i actuarà en declamació abans de la falla Sant Roc.

El dia 20 la falla Antoni Pardo es puja a l’escenari en QUÈ FEM?, de la Comissió. I Santa Lucia en la declamació. El dia 21, actua Àngel del Alcasser en LA CERILLERA, de HANS CHRISTIAN ANDERSEN i la declamació també de Sedaví. Per a finalitzar el concurs, el dia 22 actua Lope de Rueda, amb ELS NINOS DE MARIBEL, de JOSEFINA LAZARO CERDA, acompanyat dels xiquets de la falla Barri Sant Gregori que farà la declamació.

Així, doncs, totes les vesprades fins al pròxim 22 d’octubre, els amants del teatre tenen una cita amb els més menuts de les falles de Torrent, que posaran en escena tot el seu bon fer amb la interpretació i ús del valencià. Paral•lelament, La Junta Local organitza el Concurs de declamació infantil que arriba a la seua 34º edició amb una molt bona salut. Amb l’objectiu de divulgar el valencià entre els més menuts, les falles assagen poesies en el casal de cada comissió.

A, de HANS CHRISTIAN ANDERSEN i la declamació també de Sedaví. Per a finalitzar el concurs, el dia 22 actua Lope de Rueda, amb ELS NINOS DE MARIBEL, de JOSEFINA LAZARO CERDA, acompanyat dels xiquets de la falla Barri Sant Gregori que farà la declamació.

Així, doncs, totes les vesprades fins al pròxim 22 d’octubre, els amants del teatre tenen una cita amb els més menuts de les falles de Torrent, que posaran en escena tot el seu bon fer amb la interpretació i ús del valencià. Paral·lelament, La Junta Local organitza el Concurs de declamació infantil que arriba a la seua 34º edició amb una molt bona salut. Amb l’objectiu de divulgar el valencià entre els més menuts, les falles assagen poesies en el casal de cada comissió.