Sta. Cruz de Tenerife: truc, monuments i falleres

escutsctLa Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser ve carregada de novetats. La primera, que Sara Ruiz Altalaguerri es la nova fallera major de la comissió. La segona, que dissabte 23 d’octubre celebrarà les 12 hores de truc per quinta vegada, campionat amb inscripció gratuïta i on donen d’esmorzar, dinar, berenar i sopar. I tercera, que ja sabem com són els monuments que plantaran en 2011, obra de la parella pare-fill Loren i Sergio Fandos.

La falla gran té per lema València en festes, i és una ullada humorística de totes les festes que se celebren a València: Nou d’Octubre,  Setmana Santa Marinera, Falles, etc.

fallagran

Quant a l’infantil, el seu lema és L’amor arriba al cel i a l’infern, i mostra uns angeles i xicotets dimonis jugant i gaudint de la vida.

fallainf

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar