Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Demanant falleres majors a G. Barroso i A. Molle

DSC09376Dissabte 25 de setembre va ser un dia de demanàs de fallera major. Per un costat, una representació de la Falla General Barroso-Litògraf Pasqual Abad va anar a Sant Antoni de Benagéver, localitat on viu Andrea Mallea Agustín (foto), a la qual van demanar que fóra la fallera major infantil de la comissió per a 2011. Víctor, el president infantil, va entregar-li un ram de flors i de efectuar personalment la demanà en sí. La xiqueta va acceptar, i els presents van brindar per la bona notícia. Per altre, la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea va realitzar el mateix acte però amb les elegides per a falleres majors, Silvia López del Castillo i Carla Peñas. Fallers, familiars i amics van anar als seus domicilis amb música de tabalet i dolçaina , llocs on el president corresponent va ser l’encarregat de demanar a cadascuna que acceptara el càrrec. A continuació, la comissió va celebrar que tenia noves representants amb un sopar al casal.