Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Així seran les falles de S. Vicent-Empar Iturbi

e amp iturbiEl casal de la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi va convertir-se el 25 de setembre en una improvisada granja, per tal de presentar els esbossos de les falles que plantaran el març que ve. L’artista de la falla gran, “Pepo“, va estar present en l’acte per explicar el seu monument gran que és una crítica a l’actual panorama televisiu.

En efecte, aquella nit el casal va ser una espècie de “Casa de la pradera” tan per l’ambientació com pel dinar, i tot per una raó ben senzilla: el monument gran té per lema Granjavisión. Segons va explicar el seu artista, la falla serà una paròdia del món televisiu, que moltes vegades no queda massa lluny del que és una granja (posem el cas de Sálvame, per exemple, uns dels programes que apareixen reflectits en el monument). Quant al monument infantil, tindrà per lema Titelles i animarà als més menuts a assistir al teatre.

boceto mayor

boceto infantil