Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

RiF, la nova revista d’informació fallera

portada01pAlgunes revistes falleres se’n van, d’altres venen. La Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (COMFET) i la Junta Local Fallera de Torrent han creat una publicació anomenada Revista d’Informació Fallera (RiF per als amics) que informarà principalment sobre les novetats de la festa en l’esmentada localitat. El dia 18 de setembre eixirà al carrer el número zero, el qual tractarà principalment sobre l’elecció de les falleres majors de Torrent. Precisament la revista es promocionarà entregant 1.000 exemplars entre els assistents a este acte.

En efecte, la revista tindrà en les seues pàgines dades sobre les candidates a falleres majors de Torrent i sobre el jurat que les triarà, per exemple. A més, el número zero contindrà una entrevista a les falleres majors de Torrent 2010, Cristina i María. A banda d’eixir en paper, també es podrà aconseguir a partir del pròxim 19 de setembre en forma digital en les webs www.fallesdetorrent.es i camidunsomni.com.