¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

RiF, la nova revista d’informació fallera

Algunes revistes falleres se’n van, d’altres venen. La Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (COMFET) i la Junta Local Fallera de Torrent han creat una publicació anomenada Revista d’Informació Fallera (RiF per als amics) que informarà principalment sobre les novetats de la festa en l’esmentada localitat. El dia 18 de setembre eixirà al carrer el número zero, el qual tractarà principalment sobre l’elecció de les falleres majors de Torrent. Precisament la revista es promocionarà entregant 1.000 exemplars entre els assistents a este acte.

En efecte, la revista tindrà en les seues pàgines dades sobre les candidates a falleres majors de Torrent i sobre el jurat que les triarà, per exemple. A més, el número zero contindrà una entrevista a les falleres majors de Torrent 2010, Cristina i María. A banda d’eixir en paper, també es podrà aconseguir a partir del pròxim 19 de setembre en forma digital en les webs www.fallesdetorrent.es i camidunsomni.com.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar