Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Un campionat de truc per a internacionals

¿Eres tan bo en truc, que podries ser campió internacional? ¡Vinga, vinga, menys parlar i demostra-ho! La Falla Reis Catòlics de Silla ha convocat el Primer Campionat Internacional de Truc, on hi ha en joc la bonica xifra de 2000 euros per a la parella guanyadora. El joc se celebrarà el dia 19 de setembre a la Nau Jove i hi ha de termini per a apuntar-se fins al 14 del mateix mes, costant la inscripció 20 euros per parella. ¿T’apuntes?

En efecte, hi ha en joc 2000 euros per al primer classificat, però a més, el segon se’n portarà 500 euros, i el primer classificat de la repesca un cap de setmana a Benidorm. La inscripció, com ja s’ha comentat adés, costa 20 euros per parella. Este import inclou l’esmorzar i pot ingressar-se al número de compte 3159 0008 41 2195158122 de Caixa Popular, indicant en l’ingrés el nom de la parella participant. Una vegada pagat, cal registrar la parella en la web de la comissió, www.reiscatolics.com, on també estan les bases del campionat. ¡Dona’t pressa, que les places són limitades!