Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Torís ja té falleres majors 2011

I en plena calor, la localitat valenciana de Torís ha elegit la seua fallera major per a 2011. Es tracta de la senyoreta Inmaculada Igual Guaita, qui tindrà com a cort d’honor a Paloma Piles Boluda, Ana Pajares Navarro, Ángela López Sánchez i Yolanda Crespo Soucase. La representant de les Falles de Torís, Inmaculada, pertany a la comissió “Els Barris” des de fa 30 anys, dels quals 15 ha tingut càrrec directiu. És llicenciada en Ciències Empresarials, treballa com a tècnic comptable, va ser fallera major de la seua comissió en 2009 i part de la cort d’honor de Torís en 2005. Ací teniu les fotos de totes les xiques (realitzades pel company Luis Calderón) perquè vegeu les caretes de felicitat que tenien el dia del nomenament.

Fallera major de Torís: Inmaculada Igual Guaita

DSC 1434p

Cort d’Honor de Torís 2011

DSC 1415p