Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Fes-te la teua falla municipal a Torrent

pintanttorrentI no es tracta que, per això de la crisi, la falla municipal de Torrent la hagen de construir els torrentins com si foren deixebles de Bricomanía. La idea és que el monument del consistori siga una falla participativa, la primera de la seua història, on els veïns pensaran en guió i les escenes del mateix. La ferramenta que han triat per a la participació és, como no, el grup de xarxes socials on la Junta Local de Torrent té presència.

Així és. La Junta Local Fallera de Torrent posa en marxa “Pintant Torrent”, que és un conjunt de xarxes socials en Internet (blog, Facebook i Twitter) on els ciutadans de Torrent poden donar idees per al guió del monument faller de l’Ajuntament per a les pròximes festes falleres. I si algú que tinga alguna cosa pensada encara està en l’Edat de Pedra Internàutica i encara no s’ha incoporat a eixes xarxes, pot escriure al correu electrònic comunicacion@fallasdetorrent.com, o a través de les associacions de Torrent amb les quals ens posarà en contacte la Junta Local.

Una vegada estiga decidit el contingut de la falla de l’Ajuntament i comence la seua construcció, podrà seguir-se la seua evolució a través del blog http://pintanttorrent.wordpress.com. I per si fora poc, del 15 al 19 de març, amb el monument ja plantant, s’organitzaran activitats culturals i lúdiques que, amb el títol “Pintant Torrent”, aproparan més el cadafal als veïns.