¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

El jurat es defén a la Taula dels Serrans

serransAi, els jurats. ¿Què serien les Falles sense els jurats a qui criticar, acusar de favoritisme, etc.? La Taula del Serrans, el debat organitzat cada any per la Falla Serrans-Plaça dels Furs, esta vegada porta per títol “El jurat es defén”, i posarà en debat temes com el que pensen els jurats de monuments de les crítiques, els seues criteris per a valorar, el curset que han de rebre, els premis d’enginy i gràcia… El col·loqui tindrà lloc el 8 de juliol a les 22.30 hores al costat de les Torres dels Serrans, encara que qualsevol pot arribar a les nou de la nit i sopar d’entrepà allí mateix.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar