Monòlegs en la setmana cultural de Ferros

monolegI no molt lluny, la Falla Ferros-J. Bautista Perales prepara una setmana cultural amb presentació d’esbossos, concurs fotogràfic, degustacions gastronòmiques i un concurs de monòlegs. Tindrà lloc entre els dies 1 i 3 d’octubre de 2010 (o siga, que és una setmana més curta de l’habitual), però cal obrir boca i sobretot, poder buscar tranquil·lament una foto per al concurs de fotografia.

La setmana cultural començarà l’1 d’ octubre a les 21.30 hores , amb la inaguració d’una exposició de fotografíes falleres. Després s’iniciarà la presentació d’esbossos dels monuments que plantarà la comissió en 2011, que comptarà amb un audiovisual i la presència dels artistes Agustí Torralba, per la falla gran, i Josep Acebes per la infantil. Després d’este acte hi haurà un acte de reconeixement del 45 aniversari de la falla i un xicotet aperitiu.

El dia 2 serà el del concurs de monòlegs, en el qual podrà participar qualsevol persona que ho comunique a la comissió. El millor monòleg s’emportarà un trofeu i 60 € en metàl·lic. La nit tindrà el format d’un “Sopar-Teatre“, ja que en primer lloc hi haurà un sopar d’entrepà que cadascú s’emportarà de casa, i després l’espectacle dels monòlegs. L’entrada al casal eixa nit tindrà un preu simbòlic d’un euro.

Per últim, el dia 3 tindrà lloc la jornada gastronómica, en el qual per  5 euros es podran degustar plats típics valencians i beguda de vins valencians. Per la vesprada on s’entregaran els premis a les millors fotografies del concurs, sent la guanyadora la portada per al llibret 2011. Les bases del concurs de fotografia poden consultar-se ací.

    
 


        
    
  !”#  !    
             
 !
     ”    #
$%&’ &&”#

$
%#
%(#
!        !    &%'()*’+!    ”    ,!
!    !


    !!-    !,.,    /#
”#”! )!0
    ,    1!
,        !!2343,#!
     3 4,#
”$+
        
    ,
    
    

    ! 353    ,
/#
&”!   )!6
!!    !            
70’6 8 &7+!    !        
&””*%#0#
7    ,/    ”        !    ,,!    
,
    
!    !
9!
    ”    ,    !    
/    !    
            
    !    !

7
 355#7    !!/    !    

#:        
!    ,,/
    ”                !    !,    !        ,    1,
#
:;0’*+ 6 !
         ! !
 ! ,!
!    !
    #
<
        !

    ,
!    ”    
    !    !


 355#
;!    ”    


!


’    !    =4!>
?    @    

/ =!,#0


!
/    !
A    
B,=!+
!!


A    !
 C,