Monòlegs en la setmana cultural de Ferros

I no molt lluny, la Falla Ferros-J. Bautista Perales prepara una setmana cultural amb presentació d’esbossos, concurs fotogràfic, degustacions gastronòmiques i un concurs de monòlegs. Tindrà lloc entre els dies 1 i 3 d’octubre de 2010 (o siga, que és una setmana més curta de l’habitual), però cal obrir boca i sobretot, poder buscar tranquil·lament una foto per al concurs de fotografia.

La setmana cultural començarà l’1 d’ octubre a les 21.30 hores , amb la inaguració d’una exposició de fotografíes falleres. Després s’iniciarà la presentació d’esbossos dels monuments que plantarà la comissió en 2011, que comptarà amb un audiovisual i la presència dels artistes Agustí Torralba, per la falla gran, i Josep Acebes per la infantil. Després d’este acte hi haurà un acte de reconeixement del 45 aniversari de la falla i un xicotet aperitiu.

El dia 2 serà el del concurs de monòlegs, en el qual podrà participar qualsevol persona que ho comunique a la comissió. El millor monòleg s’emportarà un trofeu i 60 € en metàl·lic. La nit tindrà el format d’un “Sopar-Teatre“, ja que en primer lloc hi haurà un sopar d’entrepà que cadascú s’emportarà de casa, i després l’espectacle dels monòlegs. L’entrada al casal eixa nit tindrà un preu simbòlic d’un euro.

Per últim, el dia 3 tindrà lloc la jornada gastronómica, en el qual per  5 euros es podran degustar plats típics valencians i beguda de vins valencians. Per la vesprada on s’entregaran els premis a les millors fotografies del concurs, sent la guanyadora la portada per al llibret 2011. Les bases del concurs de fotografia poden consultar-se ací.

    
 


        
    
  !”#  !    
             
 !
     ”    #
$%&’ &&”#

$
%#
%(#
!        !    &%'()*’+!    ”    ,!
!    !


    !!-    !,.,    /#
”#”! )!0
    ,    1!
,        !!2343,#!
     3 4,#
”$+
        
    ,
    
    

    ! 353    ,
/#
&”!   )!6
!!    !            
70’6 8 &7+!    !        
&””*%#0#
7    ,/    ”        !    ,,!    
,
    
!    !
9!
    ”    ,    !    
/    !    
            
    !    !

7
 355#7    !!/    !    

#:        
!    ,,/
    ”                !    !,    !        ,    1,
#
:;0’*+ 6 !
         ! !
 ! ,!
!    !
    #
<
        !

    ,
!    ”    
    !    !


 355#
;!    ”    


!


’    !    =4!>
?    @    

/ =!,#0


!
/    !
A    
B,=!+
!!


A    !
 C,        No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar