Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Col·loqui sobre l’informe del CVC

calderaEl dur informe sobre les falles que va proposar Manuel Sanchis-Guarner al Consell Valencià de Cultura no va ser aprovat, pero continua donant molt a parlar. El Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer farà un col·loqui al respecte el 9 de juny a les vuit de la vesprada, amb la participació de Laura Cano (presidenta de la Falla Almirant), José Luis Galán (faller de la Falla Plaça del Mercat), Julio Torras (faller de Nou Campanar) i Juan Francisco Solivares (faller de Sant Vicent-Periodista Azzati). El moderador del debat serà Juan Solivares, vice-president del Cercle. Com sempre, el lloc serà la seu de l’associació, al carrer Misser Rabasa número 6 de València.