Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Juan Carlos Molés continua amb Peu de la Creu

pue de la creuLa Falla Peu de la Creu comptarà amb l’artista faller Juan Carlos Molés per als dos monuments de 2011, esperant que amb ell continuen (i n’hi haja més, per què no) els èxits d’exercicis anteriors. Per altra banda, esta comissió, amb Manuel Latorre Lázaro com a president, ha arribat a les 50.000 visites en la seua web www.peudelacreu.org. Esta pàgina s’actualitza setmanalment, podent-se seguir les notícies també amb el servei de titulars RSS subscrivint-se amb l’enllaç http://www.peudelacreu.org/portal/index.php?format=feed&type=rss. I per si fóra poc, esta falla també està present en les xarxes socials Facebook i Twitter. En resum, que encara que siga una comissió antiga, està al dia en noves tecnologies.