¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Juan Carlos Molés continua amb Peu de la Creu

La Falla Peu de la Creu comptarà amb l’artista faller Juan Carlos Molés per als dos monuments de 2011, esperant que amb ell continuen (i n’hi haja més, per què no) els èxits d’exercicis anteriors. Per altra banda, esta comissió, amb Manuel Latorre Lázaro com a president, ha arribat a les 50.000 visites en la seua web www.peudelacreu.org. Esta pàgina s’actualitza setmanalment, podent-se seguir les notícies també amb el servei de titulars RSS subscrivint-se amb l’enllaç http://www.peudelacreu.org/portal/index.php?format=feed&type=rss. I per si fóra poc, esta falla també està present en les xarxes socials Facebook i Twitter. En resum, que encara que siga una comissió antiga, està al dia en noves tecnologies.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar