El dia 22 torna la Mostra de Llibrets

Llibrets 1El dissabte 22 de maig tindrà lloc la V Mostra de Llibrets de Falla de la Comunitat Valenciana, acte co-organitzat per l’Associació d’Estudis Fallers i la Federació de Falles de Gandia. En ella, a banda de poder-se vore una selecció de llibrets de falla de qualitat i ser un punt de trobada per a autors i editors d’estes publicacions, hi haurà una taula redona sobre el llibret infantil. Esta mostra està emmarcada dins de la I Fira de la Festa Fallera (Fàvila).

La mostra tindrà el següent programa:

10.00 h – Acreditació dels participants. Recepció de llibrets. Exposició.
10.30 h-  Inauguració de la mostra. Visita lliure exposició.
12.30 h – Taula rodona amb el tema “El llibret infantil: Autors. Conceptes. Explicació de la falla infantil. Experiències locals. Propostes didàctiques. Iniciatives culturals.”. Moderarà Josep Lloret, vicepresident de cultura de la Federació de Falles de Gandia, i participaran Sebas Marín (Falla Borrull-Túria, València), José Manuel Rubio (Falla La Malva, Alzira), Jesús Moragues (Falla Vila Nova, Gandia) i Eduard Montoro (Falla Corea, Gandia).
13.30 h – Cloenda.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar