El dia 22 torna la Mostra de Llibrets

El dissabte 22 de maig tindrà lloc la V Mostra de Llibrets de Falla de la Comunitat Valenciana, acte co-organitzat per l’Associació d’Estudis Fallers i la Federació de Falles de Gandia. En ella, a banda de poder-se vore una selecció de llibrets de falla de qualitat i ser un punt de trobada per a autors i editors d’estes publicacions, hi haurà una taula redona sobre el llibret infantil. Esta mostra està emmarcada dins de la I Fira de la Festa Fallera (Fàvila).

La mostra tindrà el següent programa:

10.00 h – Acreditació dels participants. Recepció de llibrets. Exposició.
10.30 h-  Inauguració de la mostra. Visita lliure exposició.
12.30 h – Taula rodona amb el tema “El llibret infantil: Autors. Conceptes. Explicació de la falla infantil. Experiències locals. Propostes didàctiques. Iniciatives culturals.”. Moderarà Josep Lloret, vicepresident de cultura de la Federació de Falles de Gandia, i participaran Sebas Marín (Falla Borrull-Túria, València), José Manuel Rubio (Falla La Malva, Alzira), Jesús Moragues (Falla Vila Nova, Gandia) i Eduard Montoro (Falla Corea, Gandia).
13.30 h – Cloenda.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar