Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El dia 22 torna la Mostra de Llibrets

Llibrets 1El dissabte 22 de maig tindrà lloc la V Mostra de Llibrets de Falla de la Comunitat Valenciana, acte co-organitzat per l’Associació d’Estudis Fallers i la Federació de Falles de Gandia. En ella, a banda de poder-se vore una selecció de llibrets de falla de qualitat i ser un punt de trobada per a autors i editors d’estes publicacions, hi haurà una taula redona sobre el llibret infantil. Esta mostra està emmarcada dins de la I Fira de la Festa Fallera (Fàvila).

La mostra tindrà el següent programa:

10.00 h – Acreditació dels participants. Recepció de llibrets. Exposició.
10.30 h-  Inauguració de la mostra. Visita lliure exposició.
12.30 h – Taula rodona amb el tema “El llibret infantil: Autors. Conceptes. Explicació de la falla infantil. Experiències locals. Propostes didàctiques. Iniciatives culturals.”. Moderarà Josep Lloret, vicepresident de cultura de la Federació de Falles de Gandia, i participaran Sebas Marín (Falla Borrull-Túria, València), José Manuel Rubio (Falla La Malva, Alzira), Jesús Moragues (Falla Vila Nova, Gandia) i Eduard Montoro (Falla Corea, Gandia).
13.30 h – Cloenda.