Beteró ja té falleres majors

falla181La Falla Barri Beteró va elegir l’1 de maig passat a les seues falleres majors per a 2011, recaent els càrrecs en María Rotoll Pelejeros i en Débora Cano Suay, major i infantil respectivament. El president infantil, Aarón Torán Adam, ja va ser triat prèviament, i el major és el mateix des de fa molt anys, el conegut Julián Carabantes. La proclamació tindrà lloc el 26 de juny dins de la festa de Sant Joan.

El programa de la festa de Sant Joan serà el següent. A les 20 hores, la proclamació de les falleres majors; després castell de focs artificials; una vegada acabat, paelles per a tots els convidats per part de les falleres majors; i a partir de les onze de la nit, discoteca mòbil en la qual participarà el conegut DJ José Coll, on hi haurà regals, animació i més sorpreses.