Beteró ja té falleres majors

falla181La Falla Barri Beteró va elegir l’1 de maig passat a les seues falleres majors per a 2011, recaent els càrrecs en María Rotoll Pelejeros i en Débora Cano Suay, major i infantil respectivament. El president infantil, Aarón Torán Adam, ja va ser triat prèviament, i el major és el mateix des de fa molt anys, el conegut Julián Carabantes. La proclamació tindrà lloc el 26 de juny dins de la festa de Sant Joan.

El programa de la festa de Sant Joan serà el següent. A les 20 hores, la proclamació de les falleres majors; després castell de focs artificials; una vegada acabat, paelles per a tots els convidats per part de les falleres majors; i a partir de les onze de la nit, discoteca mòbil en la qual participarà el conegut DJ José Coll, on hi haurà regals, animació i més sorpreses.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar