Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Gayano Lluch, a especial infantil

escut gayanoEstem en crisi, ¿i què? Algunes comissions falleres no li tenen por i boten a seccions superiors. És el cas de la Falla Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano, que en 2011 s’ha proposat participar en secció especial infantil amb un projecte de l’artista Ángel Navarro. El monument gran serà obra un any més, i ja són quasi una dècada, de Vicente Albert, i participarà en segona A. Per cert que el 30 d’abril esta comissió va nomenar president infantil a Daniel Gurruchaga. Per altra banda, se sap que Óscar Villada és l’artista faller que farà el pròxim monument infantil de l’Antiga de Campanar, segons informa la pròpia comissió. I en altre punt de la ciutat, Victor Gonzalez Mustieles va ser elegit president infantil de la Falla General Barroso-Litògraf Pascual Abad.