Els artistes fallers es venen per Internet

gremiCorren temps roïns per a tots, i els artistes fallers no són una excepció. Molts d’ells aprofiten la xarxa d’Internet per a fer-se conéixer, per exemple fent ús de les xarxes socials com Facebook.  En alguns casos mostren en webs pròpies altres activitats que realitzen (la diversificació és important en les crisi), com Carrozas Azpeitia. I fins i tot hi ha casos en què munten vídeos promocionals i els pengen en YouTube per a fer-se publicitat sense cost i amb molt potencial d’audiència, com ha fet José Manuel Mora. Estes són algunes idees perquè els artistes fallers puguen aprofitar Internet per a aconseguir més contractes, tema que per cert es pren amb bon humor l’artista Toni Fornes en YouTube a través de Cendra Digital. A mal oratge, bona cara, com diuen.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar