Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Els artistes fallers es venen per Internet

gremiCorren temps roïns per a tots, i els artistes fallers no són una excepció. Molts d’ells aprofiten la xarxa d’Internet per a fer-se conéixer, per exemple fent ús de les xarxes socials com Facebook.  En alguns casos mostren en webs pròpies altres activitats que realitzen (la diversificació és important en les crisi), com Carrozas Azpeitia. I fins i tot hi ha casos en què munten vídeos promocionals i els pengen en YouTube per a fer-se publicitat sense cost i amb molt potencial d’audiència, com ha fet José Manuel Mora. Estes són algunes idees perquè els artistes fallers puguen aprofitar Internet per a aconseguir més contractes, tema que per cert es pren amb bon humor l’artista Toni Fornes en YouTube a través de Cendra Digital. A mal oratge, bona cara, com diuen.