Sobre baix consum en les llums del carrer

¿Per què il·luminar el barri amb bombetes de baix consum? A banda d’estalviar una pasta en la factura de la llum, això fa molt pel medi ambient, però sin vols saber-ne més raons, hui a les 20.30, al Jardí Botànic de la Universitat de Valènci (C/ Quart, 80) podràs resoldre la pregunta o almenys, sentir el raonament dels components de la taula redona que ha organitzat la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera. Esta nit també se entregaran els primers premis Parotet de Cresol a les falles que millor hagen utilitzat eixa forma d’il·luminació.

En la xarrada intervindran Carola Libertad Andreu, de l’empresa d’il·luminació Just; Carlos Gabaldón, del servici de canvi climàtic de l’Ajuntament de València; Rosa Laparra, de Divina Pastora, patrocinadora del premi Parotet de Cresol; i Moncho Cebriá, vicepresident de la Falla Cuba–Puerto Rico i responsable de l’àrea d’il·luminació de la comissió guanyadora del premi “Parotet de cresol”. Moderarà als participants Lorenzo Ferrer, de la comissió fallera organitzadora.

Dins d’este l’acte s’entregaran els guardons als participants de la primera edició del premi Parotet de Cresol, que intenta impulsar que les comissions falleres utilitzen il·luminació de baix consum. El primer premi el donarà Mª Àngels Ramón Llín, regidora de l’Ajuntament de València, i del segon al cinqué serà entregat per Divina Pastora seguros. Tots els participants tindràn un parotet de cresol fet pel taller de l’artista Juane Cortell.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar