¿Has leído "La cremà"?

Mercat del Cabanyal puja a primera A

mcabanyalQuan molts es queixen de la situació econòmica, és un alivi vore com la comissió de Just Vilar-Mercat del Cabanyal s’anima a pujar a la secció primera A. Segons informa Cendra Digital, el president d’esta falla, Enrique Díaz, ha declarat a Onda Fallera que ara que ja han acabat de pagar el casal volen invertir més en el monument i participar en la categoria de plata. L’artista faller no el canviaran, ja que continuarà sent Francisco Giner. La falleta infantil també la farà ell, i segurament anirà a la secció segona. Altra comissió de la qual ja se saben els seus artistes és Illes Canàries-Dama d’Elx, on han contractat per quart any Sergio Musoles per al gran, i Cate i Rosa per a l’infantil, segons diu Ciberfallas.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar