Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

Mercat del Cabanyal puja a primera A

mcabanyalQuan molts es queixen de la situació econòmica, és un alivi vore com la comissió de Just Vilar-Mercat del Cabanyal s’anima a pujar a la secció primera A. Segons informa Cendra Digital, el president d’esta falla, Enrique Díaz, ha declarat a Onda Fallera que ara que ja han acabat de pagar el casal volen invertir més en el monument i participar en la categoria de plata. L’artista faller no el canviaran, ja que continuarà sent Francisco Giner. La falleta infantil també la farà ell, i segurament anirà a la secció segona. Altra comissió de la qual ja se saben els seus artistes és Illes Canàries-Dama d’Elx, on han contractat per quart any Sergio Musoles per al gran, i Cate i Rosa per a l’infantil, segons diu Ciberfallas.