Manolo Martín i Joan Blanch, a Na Jordana

L’artista Manuel Martín Huguet i el dibuxant Sento Llobell realitzaran el monument gran de la Falla Na Jordana, mentre que l’infantil serà, com ja s’havia rumorejat, obra de Joan Blanch. Es tanca així l”era Vicent Llácer” que tants premis d’enginy i gràcia ha donat a la comissió del Carme, però amb intencions de continuar els èxits en este sentit.

Amb Manuel Martín Huguet, la comissió vol reprendre la línia que ja va portar el seu pare, Manuel Martín López, entre els anys 2000 i 2002, en la qual els monuments eren resultat del treball de diversos creadors. Per altra banda, Sento Llobell ha col·laborat en diverses propostes falleres, inclosa la falla Carme, t’estime de Na Jordana en 2005, de la qual va dissenyar la “intrafalla” (la part interior del monument, que recordem representava els carrers de la demarcació). Quant a Joan Blanch, va ser el guanyador del primer premi de la secció especial infantil l’any passat i compta amb dos ninots indultats infantils, tot amb treballs per a la Falla Exposició.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar