Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Manolo Martín i Joan Blanch, a Na Jordana

najordanaL’artista Manuel Martín Huguet i el dibuxant Sento Llobell realitzaran el monument gran de la Falla Na Jordana, mentre que l’infantil serà, com ja s’havia rumorejat, obra de Joan Blanch. Es tanca així l”era Vicent Llácer” que tants premis d’enginy i gràcia ha donat a la comissió del Carme, però amb intencions de continuar els èxits en este sentit.

Amb Manuel Martín Huguet, la comissió vol reprendre la línia que ja va portar el seu pare, Manuel Martín López, entre els anys 2000 i 2002, en la qual els monuments eren resultat del treball de diversos creadors. Per altra banda, Sento Llobell ha col·laborat en diverses propostes falleres, inclosa la falla Carme, t’estime de Na Jordana en 2005, de la qual va dissenyar la “intrafalla” (la part interior del monument, que recordem representava els carrers de la demarcació). Quant a Joan Blanch, va ser el guanyador del primer premi de la secció especial infantil l’any passat i compta amb dos ninots indultats infantils, tot amb treballs per a la Falla Exposició.