¿Has leído "La plantà"?

De sopar amb Paco López

Anit, un grup d’informadors fallers vam visitar la plaça on s’està muntant el monument de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal per a viure en viu la plantà i, com no, per a sopar amb la comissió. En eixe encreuament de carrers convertit en un caos de peces de falla, plataformes, pots de pintura, grues, extintors i gent passejant, vam gaudir contemplant com treballava l’artista faller Paco López Albert i el seu equip, i és que vore com treballa un altre mentre u no fa res és un plaer molt espanyol, però més si el resultat és una gran obra d’art.

El sopar de mitjans de Convent Jerusalem, que sempre s’ha fet al mateix lloc de la plantà, enguany va traslladar-se a l’interior del casal, ja que el fort fred feia preveure que algú començaria la setmana fallera refredat si es feia a l’aire lliure.  Junt als informadors van compartir taula la fallera major de la comissió, Sofía Mora, l’artista faller, Paco López, i els guionistes del monument, Javi Tejero i Miguel Prim.

Abans i després del mateix, els assistens vam visitar el lloc on s’està plantant el monument, de manera que vam poder fotografiar nombrosos detalls del mateix i comprovar l’intens treball que estava fent l’equip d’artistes en eixe moment. Darrere de les tanques es va concentrar públic que també volia concentrar l’escena, però menys que en anys anteriors, potser perquè la freda nit no acompanyava a passejar pel carrer. La falla, de lema Rumb al Paradís, serà l’última de deu anys ininterromputs que ha plantat Paco López amb la comissió.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar