Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Ja esta ací l’Extra d’Actualidad Fallera

Prepareu la butxaca, que arriben les revistes falleres anuals. Ahir va presentar-se al casal de la Falla Malva-rosa el Extra Falles 2010 d’Actualidad Fallera, la portada del qual és el ninot que esta comissió va portar a l’Exposició del Ninot, obra de Vicente Martínez Aparici. La revisteta miniFallera, dedicada als esbossos dels monuments infantils, té en la portada el ninot que Carlos Carsí va modelar per a Císcar-Burriana i que es pot vore en la mateixa exposició. A banda dels esbossos, este número extra porta articles sobre la indumentària tradicional valenciana, l’Exposició del Ninot, el conflicte entre veïns i fallers, com és treballar en Falles, l’artista faller Rafael Raga, Paco López Albert i Convent Jerusalem i, com no, les falleres majors de València i les seues corts d’honor. L’editorial ha penjat una mostra de la revista perquè es puga consultar gratuïtament.