La Falla del Palau amb els necessitats

casa caridad e1266512766178La Falla del Palau recollirà aliments entre les comissions falleres per a la Casa de la Caritat de València, i ho farà entre els dies 8 i 13 de març al voltant d’un monument que s’oferirà a esta entitat benèfica. A totes les comissions que participen en esta iniciativa se’ls entregarà un llaç faller de la solidaritat que podrà penjar-se en l’estendard el dia de l’Ofrena. Per a apuntar-se, cal escriure un correu a lasfallasconlacasadelacaridad@hotmail.com.

En altre ordre de coses menys seriós però no menys nutritiu, el divendres 12 de març esta comissió celebrarà el II Encontre Galàctic de Paelles de l’Albereda, en el qual qualsevol grup de 10 persones podrà apuntar-se per a fer eixe plat tradicional valencià. L’organització posarà tot el necessari per a fer la paella, excepte el recipient (però si inclouran un gelat de postre per a cadascú, vi, cervesa i llenya), per un preu de 10 euros per plaça (100 per paella). La inscripció es podrà fer del 22 de febrer al 5 de març al correu paellasdelaalamedafalladelpalau@hotmail.com.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar