Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La Falla del Palau amb els necessitats

casa caridad e1266512766178La Falla del Palau recollirà aliments entre les comissions falleres per a la Casa de la Caritat de València, i ho farà entre els dies 8 i 13 de març al voltant d’un monument que s’oferirà a esta entitat benèfica. A totes les comissions que participen en esta iniciativa se’ls entregarà un llaç faller de la solidaritat que podrà penjar-se en l’estendard el dia de l’Ofrena. Per a apuntar-se, cal escriure un correu a lasfallasconlacasadelacaridad@hotmail.com.

En altre ordre de coses menys seriós però no menys nutritiu, el divendres 12 de març esta comissió celebrarà el II Encontre Galàctic de Paelles de l’Albereda, en el qual qualsevol grup de 10 persones podrà apuntar-se per a fer eixe plat tradicional valencià. L’organització posarà tot el necessari per a fer la paella, excepte el recipient (però si inclouran un gelat de postre per a cadascú, vi, cervesa i llenya), per un preu de 10 euros per plaça (100 per paella). La inscripció es podrà fer del 22 de febrer al 5 de març al correu paellasdelaalamedafalladelpalau@hotmail.com.