Sopar solidari amb Haití

Com no podia ser menys, la solidària comissió fallera Santa Maria Micaela-Martí l’Humà vol donar la seua ajuda al poble d’Haití. El 29 de gener a les deu de la nit, els seus fallers celebraran un sopar solidari del qual s’enviarà la recaptació íntegra a Creu Roja com a ajuda a les seues tasques a favor d’eixe país. Si algú vol donar diners per a la causa directament, en la web de la falla (www.santamariamicaela.com) es poden consultar els números de compte de Creu Roja on es pot fer l’ingrés. Després del sopar hi haurà una rifa benèfica gràcies a regals donats per col·laboradors, amb l’objectiu d’aconseguir fons per al xiquet apadrinat des de 2006 per la comissió infantil a través de la Fundació Vicent Ferrer.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar