¿Has leído "Los museos falleros"?

Un quadre de setmana cultural

chiva e1263408184155La Falla Chiva-Francisco de Llano comença esta mateixa vesprada una setmana cultural dedicada a la pintura, en la qual hi haurà també una pel·lícula, conferències, exposicions, concurs de Sing Star,  i la presentació dels esbossos dels monuments que plantaran en 2010 a càrrec dels seus artistes  José Manuel Felip i Ramón Espinosa.

Dimecres 13, a les 20.00

Inauguració de la setmana cultural amb l’exposició de quadres “Viatge Interior”, de la pintora valenciana Marisa Santos. La presentació anirà a càrrec de D. Rafael Contreras, fundador i president de l’Associació Valenciana d’Amics del Cartell, Doctor en Belles Arts i Professor Titular de Disseny Gràfic a l’escola de Belles Arts de Sant Carles a la UPV. A continuació se servirà un vi d’honor.

Dijous gener 14

A les 20.00 hores obertura del casal per a la visita pública de l’exposició. A continuació, sopar de sobaquillo mentre es projecta la pel lícula El loco del pelo rojo, de Vicente Minnelli, protagonitzada per Kirk Douglas. Posteriorment cinefòrum.

A les 20:30 hores, explicació dels esbossos de les nostres falles 2010 a càrrec dels nostres artistes Jose Manuel Felip i Ramón Espinosa. Signatura protocol dels contractes.

Divendres 15, a les 20:00 hores obertura del casal.

A continuació, conferència impartida per Guillermo sobre pintes i exposició de amaniments a càrrec de José Alabadí Cabrells d’Art Antic. Per acabar, sopar de sobaquillo.

Dissabte 16, a les 20:00 hores

Obertura del casal per a visita de l’exposició de quadres. A continuació, tradicional mostra gastronòmica de plats valencians cuinats pels propis fallers, que donaran bon compte de les seves obres. Després del sopar, subhasta del quadre donat a la falla per l’artista Marisa Santos. Com a fi de festa, gran concurs faller de Sing-Star.

Diumenge 17, a les 18:00 hores

Berenar infantil amb concurs de dibuix. En acabar, cloenda oficial de la Setmana Cultural. Els quadres continuaran exposats durant la setmana següent.