Un quadre de setmana cultural

chiva e1263408184155La Falla Chiva-Francisco de Llano comença esta mateixa vesprada una setmana cultural dedicada a la pintura, en la qual hi haurà també una pel·lícula, conferències, exposicions, concurs de Sing Star,  i la presentació dels esbossos dels monuments que plantaran en 2010 a càrrec dels seus artistes  José Manuel Felip i Ramón Espinosa.

Dimecres 13, a les 20.00

Inauguració de la setmana cultural amb l’exposició de quadres “Viatge Interior”, de la pintora valenciana Marisa Santos. La presentació anirà a càrrec de D. Rafael Contreras, fundador i president de l’Associació Valenciana d’Amics del Cartell, Doctor en Belles Arts i Professor Titular de Disseny Gràfic a l’escola de Belles Arts de Sant Carles a la UPV. A continuació se servirà un vi d’honor.

Dijous gener 14

A les 20.00 hores obertura del casal per a la visita pública de l’exposició. A continuació, sopar de sobaquillo mentre es projecta la pel lícula El loco del pelo rojo, de Vicente Minnelli, protagonitzada per Kirk Douglas. Posteriorment cinefòrum.

A les 20:30 hores, explicació dels esbossos de les nostres falles 2010 a càrrec dels nostres artistes Jose Manuel Felip i Ramón Espinosa. Signatura protocol dels contractes.

Divendres 15, a les 20:00 hores obertura del casal.

A continuació, conferència impartida per Guillermo sobre pintes i exposició de amaniments a càrrec de José Alabadí Cabrells d’Art Antic. Per acabar, sopar de sobaquillo.

Dissabte 16, a les 20:00 hores

Obertura del casal per a visita de l’exposició de quadres. A continuació, tradicional mostra gastronòmica de plats valencians cuinats pels propis fallers, que donaran bon compte de les seves obres. Després del sopar, subhasta del quadre donat a la falla per l’artista Marisa Santos. Com a fi de festa, gran concurs faller de Sing-Star.

Diumenge 17, a les 18:00 hores

Berenar infantil amb concurs de dibuix. En acabar, cloenda oficial de la Setmana Cultural. Els quadres continuaran exposats durant la setmana següent.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar