S’edita una història de les falles a Dénia

Presentació a Dénia del llibre Parots, cartó i cadafals Un llibre sobre la història de les Falles a Dénia va presentar-se el 17 de desembre: el seu títol és Parots, cartó i cadafals, i l’ha editat la Falla Paris Pedrera d’eixa localitat. El seu autor és Bruno Moreno, el qual va destacar eixe dia la quantitat de fotografies que conté i la nombrosa documentació que ha consultat per a escriure’l. L’obra abarca tota la història de la festa fallera des de 1890 dividint-la en tres etapes, i inclou la llista dels premis als monuments de cada any.  A més de l’autor, a l’acte van assistir convidats els màxims càrrecs de la falla, el president Lorenzo Martín i la fallera major Raquel Moreno, així com els regidors de cultura i turisme de l’Ajuntament de Dénia, Juan Sancho i Toni Senti, i la col·laboradora i fallera Rosa Fontanet.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar