Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

S’edita una història de les falles a Dénia

Presentació a Dénia del llibre Parots, cartó i cadafals Un llibre sobre la història de les Falles a Dénia va presentar-se el 17 de desembre: el seu títol és Parots, cartó i cadafals, i l’ha editat la Falla Paris Pedrera d’eixa localitat. El seu autor és Bruno Moreno, el qual va destacar eixe dia la quantitat de fotografies que conté i la nombrosa documentació que ha consultat per a escriure’l. L’obra abarca tota la història de la festa fallera des de 1890 dividint-la en tres etapes, i inclou la llista dels premis als monuments de cada any.  A més de l’autor, a l’acte van assistir convidats els màxims càrrecs de la falla, el president Lorenzo Martín i la fallera major Raquel Moreno, així com els regidors de cultura i turisme de l’Ajuntament de Dénia, Juan Sancho i Toni Senti, i la col·laboradora i fallera Rosa Fontanet.