JCF no vol fallers ‘falsos’ en l’Ofrena

Canastrell de flors de l'OfrenaPortar fallers “de mentides” a l’Ofrena de Flors pot resultar-li car a la comissió. Més de 3.500 persones que no estaven censades en Junta Central Fallera (falles d’altres localitats, persones que paguen per passar, etc.) van participar en l’acte, i encara que este no va ser molt més llarg de l’esperat, els mandataris de la festa volen que no isca ningú que no siga faller fitxat per ells. D’esta manera, i començant el recorregut del carrer Sant Vicent a l’altura del carrer Cobert de Sant Pau, s’intentarà per enèsima vegada que l’Ofrena no acabe a les tantes de la matinada.

Efectivament, segons un informe elaborat per Junta Central Fallera, les comissions es porten bé en general en l’Ofrena, i prova d’això és que han baixant les sancions per incompliments de les normes. Ara bé, veuen con un problema totes les persones que desfilen cap a la Mare de Déu dels Desemparats sense ser fallers censats per Junta. El sector que més persones ha “colat” ha sigut Rascanya, amb un número estimat de 343. Per este motiu, la comissió que porte desfilant més persones que les censades serà sancionada.

Però a més, enguany s’han pensat més mesures per donar més rapidesa a l’Ofrena. Una és que el recorregut pel carrer Sant Vicent tindrà el començament a l’encreuament d’este carrer amb el de Cobert de Sant Pau, sent el punt de concentració a l’avinguda de l’Oest des del carrer Quevedo fins Sant Agustí, sense tallar el carrer Xàtiva. Per altra banda, les cases regionals i altres convidats participaran el 18 de març tancant l’Ofrena i passant pel carrer de La Pau.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar