Sant Vicent-P. Azzati presentarà una falla molt moguda

El dia 30 de novembre, la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati presentarà públicament els projectes de les seues pròximes falles. De la infantil, que serà obra de Cate i Rosa i tindrà el lema Hui toca collita, es mostrarà l’esbós, però per a la gran, el seu artista, Xavier Herrero, serà més original i presentarà un “esbós musical”, aprofitant que el lema del monument és Els 80’s, quina moguda. Eixe mateix dia, a més, s’explotarà més el tema de la falla amb la ‘inauguració d’una exposició, una xerrada i la presentació de les activitats que sobre el mateix realitzarà la comissió. Per a saber-ne més detalls, amplieu el cartell a l’esquerra d’estes línies.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar