¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

Sant Vicent-P. Azzati presentarà una falla molt moguda

El dia 30 de novembre, la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati presentarà públicament els projectes de les seues pròximes falles. De la infantil, que serà obra de Cate i Rosa i tindrà el lema Hui toca collita, es mostrarà l’esbós, però per a la gran, el seu artista, Xavier Herrero, serà més original i presentarà un “esbós musical”, aprofitant que el lema del monument és Els 80’s, quina moguda. Eixe mateix dia, a més, s’explotarà més el tema de la falla amb la ‘inauguració d’una exposició, una xerrada i la presentació de les activitats que sobre el mateix realitzarà la comissió. Per a saber-ne més detalls, amplieu el cartell a l’esquerra d’estes línies.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar