¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Paelles per a donar de menjar a molts

La Falla Quart-Túria organitza per segona vegada un dinar de paelles multitudinari on no només menjaran els participants: també ho podran fer per un dia els beneficiaris de l’Associació Valenciana de la Caritat amb la donació a esta entitat dels beneficis aconseguits. Serà el 8 de novembre al carrer Túria de València i costarà 10 euros per persona.

En efecte, l’objectiu d’esta trobada gastronòmica és recaptar els fons necessaris per a donar de menjar durant un dia a les persones que acudisquen a l’Associació Valenciana de la Caritat, quantitat que s’estima en 1.500 euros. Com s’ha comentat adés, la inscripció costa 10 euros per persona, encara que per als menors de 16 anys es reduïx a la meitat. Hi ha dues modalitats de participació: que l’assistents es cuine la seua pròpia paella, donant els ingredients i altres elements necessaris (excepte el recipient) la comissió organitzadora; o bé que la Falla Quart-Túria faça la paella. També hi haurà inclosos en la inscripció taules i cadires per a tots, així com aperitius, amanides, postres i begudes. Per a apuntar-se a esta deliciosa tasca solidària cal escriure un correu electrònic a cafesaraney@hotmail.com abans del 31 d’octubre.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar