Demanà de la fallera major de La Mercé

Demanà de la fallera major de la Falla La Mercé 2010Una visita com la que va tenir Trinidad Vela Vela el 26 de setembre no es dóna tots el dies (que entre comercials de telefonia i testimonis de Jehová, coses així s’agraïxen). La junta directiva de la Falla La Mercé de València amb les seues falleres majors 2009, Amparo Salvador Trigo i la xiqueta Patricia Jardel Navas anaren a sa casa a celebrar la seua “demanà” com a fallera major 2010. Una sorpresa va alegrar encara més eixe dia a Trinidad, ja que va tenir en exclusiva l’actuació d’una actriu molt volguda per ella.

Per a donar més glamour faller a l’acte, la comitiva anava acompanyada de tabalet i dolçaina i es va disparar una traca a la porta del domicili. Una vegada dins de casa, la secretària de la comissió va llegir l’acta del seu nomenament com a fallera major, per a després el seu fill, el president de la falla Fernando Villalva Vela, donar-li un pergamí amb eixe document. La demanà va demanar amb una divertida actuació d’una imitadora de Lina Morgan, actriu de la qual Trinidad és una gran fan, la qual li va dedicar una cançó amb la lletra adaptada per a l’ocasió. Per a més detalls de la mateixa, este vídeo: