Benifaió nomenarà les seues falleres majors


Junta Local Fallera de BenifaióDiverses poblacions continuen nomenant falleres majors. Així, Benifaió nomenarà a Nati Beltrán Campos i a la xiqueta Sofía Villanueva Linares com a falleres majors de la localitat el pròxim 3 d’octubre a les 20.00, dins del saló d’actes de la Càmara Agrària (plaça del Progrés, s/n). Les dues rebran la banda que les acredita en el càrrec en l’acte de l’exaltació, el dia 23 de gener de 2010. Per altra banda, Paiporta va exaltar a la seua fallera major, Pepa Domènech (i mai millor dit allò de major, perquè té 61 anys) i a la seua fallera major infantil, Alba Duro, ja calmada la [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] sobre la primera que va publicar l’anterior presidente de la Junta Local, José David López, en una xarxa social d’Internet.