Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Benifaió nomenarà les seues falleres majors

Junta Local Fallera de BenifaióDiverses poblacions continuen nomenant falleres majors. Així, Benifaió nomenarà a Nati Beltrán Campos i a la xiqueta Sofía Villanueva Linares com a falleres majors de la localitat el pròxim 3 d’octubre a les 20.00, dins del saló d’actes de la Càmara Agrària (plaça del Progrés, s/n). Les dues rebran la banda que les acredita en el càrrec en l’acte de l’exaltació, el dia 23 de gener de 2010. Per altra banda, Paiporta va exaltar a la seua fallera major, Pepa Domènech (i mai millor dit allò de major, perquè té 61 anys) i a la seua fallera major infantil, Alba Duro, ja calmada la polèmica sobre uns comentaris sobre la primera que va publicar l’anterior presidente de la Junta Local, José David López, en una xarxa social d’Internet.